16:59
Засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку  Гірської ОТГ 29/10/2019

Засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку

 Гірської ОТГ

 

В приміщенні міськвиконкому м. Гірське 29.10.2019 року відбулася  нарада членів Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Гірської ОТГ до 2026 року.

Відповідно до порядку денного наради, заступник міського голови                 м. Гірське Олексій Невечеря поінформував присутніх про хід підготовки технічних завдань (ТЗ) із реалізації операційних цілей Стратегії розвитку Гірської ОТГ.

Протягом наради члени Робочої групи ретельно розглянули проблемні питання, які виникають у ході роботи з підготовки відповідних ТЗ, а також прийняли рішення щодо завершення  цієї роботи з боку всіх зацікавлених сторін.

          Всі підготовлені  технічні завдання з реалізації операційних цілей Стратегії розвитку Гірської ОТГ, передані національному експерту із соціально-економічного та стратегічного планування ПРООН Дмитру Дрожжину для подальшого аналізу.

Чергове засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Гірської ОТГ, яке буде присвячене відбору відповідних ТЗ що отримані від  всіх зацікавлених сторін,  в ході попередньої роботи ,  заплановано провести  07.11.2019р

Категорія: Дуже важливо | Переглядів: 811 | Додав: ruyuck | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar