18:40
Засідання Робочої групи 18.06.2019 року

Засідання Робочої групи 18.06.2019 року

 

 

         На сьогоднішньому, черговому засіданні Робочої групи з розробки стратегії  Гірської ОТГ розглядались питання формування PESTEL - аналізу та формування складових стратегічного бачення (місії) нашої ОТГ.

         Нажаль, з об’єктивних обставин, сьогодні не всі члени робочої групи мали змогу прийняти участь у засіданні, але решта учасників проявила достатню активність для того, щоб професійно та якісно сформувати перелік зовнішніх факторів впливу на розвиток громади по всіх шести напрямках відповідного аналізу (політичного, економічного, соціального, технологічного, екологічного та правового).

         Зацікавленість та небайдужість членів робочої групи також були сьогодні дієвою рушійною силою для того, щоб сформувати  відповідний перелік елементів стратегічного бачення (місії) громади.

         За оцінкою національного експерта з соціально – економічного та стратегічного планування ПРООН Дмитра Дрожжина сьогоднішнє засідання робочої групи було дуже результативним, заплановані питання порядку денного розглянуто повністю.

         Наступне засідання буде проведено 26.06.2019 року об 11 годині в приміщенні Гірської міської ради та буде присвячено затвердженню соціально-економічного, SWOT та PESTEL аналізу Гірської ОТГ.

 

 

Категорія: Дуже важливо | Переглядів: 9579198 | Додав: sereebanya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar